Polícia pátra po dvoch nezvestných mužoch, žiada verejnosť o pomoc

23.07.2010 Prešov

Prešov 23. júla (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom Ľubomírovi Krzákovi z Prešova.
Ako dnes informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová, 52-ročný muž má prechodné bydlisko na Kotradovej ulici a je nezvestný od 19. júla tohto roka, kedy o 8.00 h odišiel z objektu firmy v miestnej časti Šlgovik, kde pracoval. Do miesta trvalého ani prechodného bydliska však neprišiel a od uvedeného času o sebe nepodal žiadnu správu.
Menovaný mal pri sebe osobné doklady, finančnú hotovosť asi 200 eur a mobilný telefón, ktorý je však vypnutý. Muž má štíhlu, 197 centimetrov vysokú postavu, krátke svetlohnedé prešedivené vlasy s čelnou plešinou. Oblečenú mal čiernu vestu, tmavé tričko, čierne nohavice a nohách mal obuté botasky,
Ďalším nezvestným je 53-ročný Milan Jurek, ktorý má trvalé bydlisko v Kapušanoch, okres Prešov. Ten 17. júla 2010 približne o 20.00 h odišiel z miestneho pohostinstva, pričom sa nevrátil domov a nepodal o sebe žiadnu správu.
Hľadaný muž sa lieči na cukrovku, užíva inzulín a podľa Fečovej pri sebe nemal lieky ani doklady. Má štíhlu, 175 centimetrov vysokú postavu a krátke svetlohnedé vlasy.
Polícia žiada občanov, ktorí majú akékoľvek poznatky o nezvestných osobách, aby ich oznámili na linku 158, alebo na najbližší útvar Policajného zboru.
 

Vyberte región